Home

Reciclare electrocasnice

Reciclare, Campanii, Acasa, Deseuri, Electrice, ecoVoucher Colectare Deseuri Electrocasnice Predare Deseuri Electrice castiga un voucher de reducere oferim transport autorizat reciclare deseuri colectam gratuit deseuri electric Campanie de colectare electrocasnice in Bucuresti/Ilfov Tichete cadou la predarea unuia sau a mai multor aparate electrocasnice, electrice sau electronice uzate / vechi sau defecte, întregi (nedezmembrate)- DEEE, conform regulamentului, prin plasarea unei comenzi de ridicare a DEEE-urilor sau telefonic, sunând la numărul 0752.568.09 triod star - reciclare si colectare electrocasnice si deseuri electronice - constanta Suntem o companie înființată în anul 2003, cu experiență importantă în domeniul gestionării deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice in Constanta Colectare gratuită a deșeurilor electrice de la firme și instituții. Potrivit legii, se interzice eliminarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) sub formă de deșeuri municipale nesortate, precum și predarea DEEE către alți operatori economici decât cei autorizați pentru colectarea DEEE. Misiunea noastră este. Asociația Română pentru Reciclare - este o organizație non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuți fabricanți europeni de aparatură electrocasnică prezenți pe piața din România. RoRec preia responsabilitatea producătorilor de echipamente electrice și electronice și gestionează toate activitățile necesare colectării, tratării și reciclării deșeurilor de.

Reciclare si colectare deseuri electrice Campanie ecoVouche

După preluarea de la populație a deșeurilor, acestea sunt inventariate, stocate în funcţie de tehnologia de tratare/reciclare aplicabilă (ex: aparate frigorifice, televizoare/monitoare CRT, tuburi fluorescente, aparate electrocasnice de mari dimensiuni etc.) încărcate și transportate în condiții de siguranță către operatorii de tratare şi reciclare Nimic mai simplu! Beneficiaza de serviciul Ridicarea gratuita a electrocasnicelor vechi pentru toate produsele din urmatoarele categorii: Masini de spalat rufe. Masini de spalat vase. Aparate de aer conditionat. Frigidere / combine / lazi frigorifice / congelatoare. Televizoare. Uscatoare de rufe. Aspiratoare Cea mai mare fabrică de reciclare a echipamentelor IT și electrocasnice din România este deținută de compania GreenWEEE și se află la Frasinu, lângă Buzău. Fabrica are o capacitate de reciclare de 50.000 de tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) pe an Câţi bani primeşti la Cora dacă reciclezi aparatele electrocasnice şi PET-urile. Cei care reciclează PET-uri, doze de aluminiu sau aparate electrocasnice, primesc în magazinele Cora bonuri valorice pe care ulterior le pot folosi la cumpărături. Compania Green Group a introdus în toate hypermarketurile Cora aparate de ultimă. Colectare Deseuri Electrice-Electrocasnice Partenerii portalului CentruColectareDeseuri.ro va ofera servicii de reciclare deseuri electronice si electrice,colectare baterii, reciclare acumulatori, frigidere, mașini de spalat, cuptor microunde, telefon mobil, laptopuri, calculatoare, monitor, Led, Televizor, corpuri de iluminat, mașini de spalat vase, lazi frigorifice, unelte electrice si.

Sună-ne și le vom lua! - electrocasnicele vechi sau stricate, frigidere, mașini de spălat, combine frigorifice. Patrula de Reciclare susține Asociația RoRec și operatorii săi parteneri pentru reluarea serviciilor de colectare a deșeurilor electrice mari și voluminoase de la domiciliu sau sedii de firme și instituții Campanie de colectare deseuri electrice/electrocasnice de la persoane fizice Door to Door. Daca detii aparate electrice vechi sau defecte si vrei sa scapi de ele fara sa depui efort, noi suntem solutia.Preluarea deseurilor electrice este gratuita si in plus poti fi recompensat. Pentru plasarea comenzii trebuie sa completezi formularul de predare deseuri electrice , cu datele necesare si in cel. Colectare deseuri electrice. eColectare.ro - Colecteaza gratuit Deseurile de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE): de la domiciliu, din casa dvs. sau gospodarie. de la locul de munca, firma sau institutie Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în Brașov, județul Brașov. COMPREST SA este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), televizoare vechi, frigidere, imprimante, calculatoare și componente de calculatoare, mașini de spălat, telefoane vechi etc., cu punct de colectare în Brașov, la adresa:

Deseuri Electrice Si Electronice Iasi - RECYCLE International - Firma noastra va poate ajuta la colectarea deseurilor electrice si electronice pe intreaga raza a judetului Iasi. RECYCLE INTERNATIONAL reprezinta o companie ce a luat nastere in anul 2007, avand ca domeniu principal de activitate colectarea deseurilor nepericuloase de la persoane. Cum colectăm DEEE-urile mici (deșeuri electrice, electronice și electrocasnice mici) Un deșeu de tip DEEE este reciclabil dacă întrunește cel puțin una din următoarele cerințe: - Se introduce în priză. - Utilizează baterii. - Necesită încărcare. - Are o imagine cu o pubelă pe roți tăiată cu un X ( (vezi mai jos 1. Deseurile de echipamente electrice si electronice (denumite in continuare DEEE), sunt echipamentele electrice si electronice care constituie deseuri in sensul pct. 9 din anexa nr. 1 la Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, republicata, inclusiv componentele, subansamblele si produsele consumabile care fac parte integranta din produs in momentul inccare acesta devine deseu That's why the social project e-Recycling has born, which aims to manage e-waste in an environmental good way. We collect, store, treat and recycle all e-waste for the entire society to enjoy a cleaner environment, for our children to grow up in a cleaner environment, for all of us to enjoy a cleaner environment. We urge you to be part of the.

Firma TYBET OKO functioneaza ca un centru de casare electrocasnice, centru colectare aparatura electrica, centru colectare aer conditionat, centru colectare electronice, recicleaza electrocasnice, centru de colectare electrocasnice, decontaminare si reciclare aparatura medicala contaminata, debarasare electrocasnice - centru reciclare electronice Bucuresti si Ilfov Colectare Deseuri Deseuri Electrice si Electronice Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Cluj - Deseuri Electrice si Electronice. Gogeco SRL este o societate înfiinţată în anul 2007 cu scopul de a contribui din plin la susţinerea reciclării deşeurilor din judeţul Cluj şi nu numai. Investiţiile. Colectare Deseuri Deseuri Electrice si Electronice Brasov. Aici gasiti informatiile firmelor de reciclare si gestiune a deseurilor DEEE. Gasim urmatoarele categorii de Echipamente electrice si electronice: aparate de uz casnic de mari dimensiuni, aparate de uz casnic de mici dimensiuni, echipamente informatice şi de telecomunicaţii.

eColectare.ro Colectare si reciclare deseuri electrice ..

  1. Predă spre reciclare deșeurile electrice și poți câștiga un LCD LED! Vino cu deșeuri reciclabile la centru și la 4 vizite primești garantat o umbrelă Centrul Municipal de Colectare Continuă să citești Predă spre reciclare deșeurile electrice și poți câștiga un LCD LED
  2. Directiva UE privind deşeurile de echipamente electrice, electronice şi electrocasnice - DEEE, transpusă în legislaţia română prin OUG 5/2015, la art.10, alin. 2, obligă autorităţile publice locale să colecteze separat DEEE de la gospodăriile particulare. Primăria municipiului Timişoara a stabilit, împreună cu operatorul de servicii publice de salubrizare RETIM Ecologic.
  3. lot diverse (reciclare) Electronice si electrocasnice » Alte aparate electronice. 50 lei. Drobeta-Turnu Severin 1 iul. Salveaza ca favorit
  4. Peste 30% dintre românii din mediul urban deţin în gospodării echipamente electrice şi electronice defecte (DEEE) şi aproximativ 25% au becuri nefuncţionale, potrivit unui studiu al companiei de cercetare de piaţă Daedalus Millward Brown, realizat la solicitarea Asociaţiilor ECOTIC şi Recolamp

Colectare si Reciclare Electronice si Electrocasnice in

Metode de reciclare electrocasnice vechi. Reciclarea electrocasnicelor este posibilă prin transportul lor personal sau la cerere la un centru de colectare, care, mai nou poate să fie chiar la un supermarket, nu doar într-un centru de colectare Sună gratis la TelVerde 0800 444 800 pentru a scăpa de deșeurile echipamentelor electrice sau electronice din casa ta sau din sediul de firmă.. Acum nu te costă nimic să ai grijă de natură. Un reprezentat al unui Operator Local Autorizat din București te va contacta în maxim 3 zile lucrătoare pentru a stabili detaliile preluării gratuite a deșeurilor electrice, indiferent că sunt.

Colectare gratuită a deșeurilor electrice (DEEE) E-DESEU

Cum reciclezi deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE)? Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) conțin substanțe periculoase pentru sănătatea ta și pentru mediu, dar și cantități mari de materii prime secundare. De aceea, este foarte important să fie reciclate corespunzător Servicii ecologice de colectare si reciclare deseuri electrice Deseuri Electrice si de alte tipuri ce pot face obiectul serviciilor pe care vi le oferim:. tehnica de calcul, echipamente casate: monitoare, calculatoare, imprimante, ups-uri, echipamente de retea, echipamente de telecomunicatii, componente, accesorii. deseuri electrocasnice: frigidere vechi, masini de spalat stricate, instalatii. Anul viitor se împlinesc 15 ani de când România a făcut primii pași în colectarea separată și reciclarea deșeurilor electrice, odată cu aderarea la UE. Prin implementarea directivei europene de atunci, s-au pus bazele conceptului de răspundere extinsă a producătorului (REP). REP este un set de măsuri luate de stat pentru a se. Actualizare, 4 iunie 2021, ora 11:00: bugetul alocat celei de-a doua etape a Programului Rabla Electrocasnice 2021 s-a epuizat într-un timp record, în doar 35 de minute. Voucherele generate vineri (4 iunie) vor fi activate luni (7 iunie) de către cei de la AFM

GreenWEEE colectează și reciclează toate DEEE-urile menționate în legislație, inclusiv baterii și acumulatori. Indiferent că dețineți cantități mici sau mai mari de deșeuri electrice sau electronice, ne asigurăm că vă conformați legislației și vă ajutăm să găsiți soluția potrivită pentru reciclarea acestora. Completând Reciclare.MD este o sursă de informare, ce ar consolida eforturile echipei noastre, prietenilor noștri, despre problemele ecologice, in special problemele materialelor (deseurilor) reciclabile Ridicare gratuit. Sună-ne la 0259 406 276 sau 0728 908 081, trimite email la reciclare@bene.ro sau trimite solicitare online aplicând formularul si noi venim să RIDICĂM GRATUIT deșeurile reciclabile de la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastră. află mai multe despre Ridicarea gratuită a deșeurilor Suntem o companie nou infintata in anul 2013,Elettrometal-Recycling.ro efectueaza operatiuni de colectare, sortare, prelucrare si valorificare a urmatoarelor categorii de deseuri reciclabile: - deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) - deseuri staniu si staniu. Sediul nostru este situat pe Ion Ionescu de la Brad nr.15, Timisoara

Cum scap de aparatele vechi sau deşeurile electrice? - RoRe

Recilare Electronice, Electrocasnice, Feroase, Neferose

Cum poți scăpa uşor de deșeurile electrice și electronice? Sună gratis la TelVerde 0800 444 800 și noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Sună acum. Fă o comandă online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase de. More electrocasnice (DEEE) și care sunt regulile corecte de reciclare a acestora. DEEE-urile pot fi reciclabile dacă îndeplinesc una dintre următoarele cerințe: Se introduce în priz Gestionarea deseurilor electrocasnice, electronice si electrice, care trebuie fie eliminate, prin procese care nu au niciun impact asupra mediului, fie repuse in circulatie, dupa tratarea particularizata, in cadrul unui circuit de reciclare

Cum reciclam responsabil produsele electronice si electrocasnice. E-deșeurile sunt aur pentru reciclare. Iată cum colectăm responsabil electronicele și electrocasnicele. La apariția primelor telefoane mobile și agende electronice nu ne gândeam că vom ajunge vreodată să vedem astfel de dispozitive la coșul de gunoi reciclabil. Scandal pe Programul Rabla pentru Electrocasnice. Cei care colectează aparatura veche spun că statul nu educă populația să recicleze, iar oamenii o fac doar pentru bani, atunci când au loc programele specifice Reciclare calculatoare - reciclare aparatura electronica. Recicleaza acum! Recicleaza acum

Video: Serviciul gratuit de ridicare a electrocasnicelor vechi

Semnalează-ne dacă identifici o problemă cu harta sau puntele de colectare: Ce problemă ai identificat?* Mai multe detalii? Email* Prin prezenta confirm că am citit Informarea cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal și îmi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru primirea răspunsului la solicitarea transmisa. Înțeleg că, în cazul. Reciclare. 3. Dezmembrari auto. 4. Service auto. 5. Vulcanizare. 6. Colectare fier vechi. Serviciile noastre - Colectare fier vechi - Societatea noastra situata pe strada Gheorghe Doja Nr 135 A, Burdujeni - Suceava, este un centru de colectare a metrialelor :Feroase: fier, tabla, otel, inox, font Asociația RESPO DEEE vine în ajutor și lansează modalități gratuite de a oferi spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice de mici dimensiuni, precum telefoane mobile, tablete, laptopuri, calculatoare, electrocasnice mici sau produse electrice de îngrijire personală Colectam si reciclam deseuri electrice, electronice si electrocasnice din Constanta! Este timpul perfect sa valorifici deseurile vechi si uzate! Colectarea deseurilor reprezinta prima parte a procesului de reciclare efectuat de catre personalul specializat al companiei noastre de la persoanele fizice sau juridice in mod GRATUIT in Constanta

Reciclare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice

Echipamente-Electrice-Electronice-DEEE Cluj-Napoca. DIREN EXIM SRLColectare - Reciclare deseuri DEEE Cluj0743.555.707 Centre de colectare DIREN EXIM Cluj-Napoca DEPOZIT PRINCIPAL - Colectare si reciclare Hala 6, Strada Oașului 293, Cluj-Napoca ProgramLuni-Vineri: 07.00 - 15.00 Colectare selectiva Calea Baciului 25, Cluj-Napoca. Patrula de reciclare: Sulfina Barbu, despre colectarea mai eficienta a deseurilor electrocasnice Reciclarea deseurilor electrocasnice ar functiona cu mult mai bine daca sistemul ar fi mai accesibil si mai motivant pentru cetateni, sustine fostul ministru al Mediului Sulfina Barbu

Centru de colectare SISTEM DE COLECTARE - SLC TIMIS SRL Arad, str. FN, CF 338027 tel. 0751 302 123 e-mail: arad@e-deseu.r Reciclare electrocasnice. Jumatate din bugetul alocat in acest an Programului Rabla pentru electrocasnice, in valoare totala de 40 de milioane de lei, s-a. reciclare electrocasnice. Rabla pentru electrocasnice: 50% din bugetul programului s-a epuizat in 3 ore si jumatate - 24.05.2019

Reciclare OLX.ro. Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. Am înțeles că S.C. OLX Online Services S.R.L. îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare.S.C. OLX Online Services S.R.L. recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează modul în. Colectare si Reciclare Electrocasnice Constanta. Triod Star este autorizată și specializată în colectarea și reciclarea acestor tipuri de deșeuri eletronic GreenWEEE - Reciclare si Colectare- O noua viata din deseuri de echipamente electronice si electrice (DEEE - frigidere, televizoare, laptopuri, telefoane) SC Pajurca Metal Group SRL - PRET DESEU DEEE Electrice - Electrocasnice. Listă de Preț DEȘEU Electrice și Electrocasnice ( DEEE ) Actualizat la data: 2021-07-10 ora: 08:17. Sortiment

Câţi bani primeşti la Cora dacă reciclezi aparatele

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Clu

Sunteti din Bucuresti si doriti sa colaborati cu o firma specializata in procesul de colectare electrocasnice?Nimic mai simplu, luati legatura cu firma Dorisan care va sta la dispozitie cu servicii profesionale si cele mai bune oferte! Daca nu dispuneti de mijloacele de transport corespunzatoare pentru aducerea electrocasnicelor uzate pana la centrul de colectare si reciclare al firmei, nu. Oferim servicii de colectare si valorificare a deseurilor reciclabile: pet, alte plastice, sticla, lemn, aluminiu, metal ( metale feroase si neferoase), hartie carton. Reciclam orice tip de desu periculos sau nepericulos Află care sunt pașii pe care trebuie să-i facem, noi cetățenii și autoritățile, pentru a pune în aplicare colectarea selectivă a deșeurilor. Vezi care sunt prevederile legale și sesizează Garda de Mediu din județul tău dacă ai observat că, la blocul tău, pe strada ta, operatorii de salubritate nu au pus la dispoziție cele necesare pentru ca oamenii să poată colecta separat. Tone de haine, încălțăminte, electrocasnice și chiar mobilă ajung la gunoi, deși încă ar putea fi folosite. Pentru a diminua această risipă, în București s-a deschis primul centru de economie circulară din țara noastră. Adică, un loc unde obiectele de care unii nu mai au nevoie ajung la cei care nu și-ar permite să le cumpere

Scapă de electrocasnicele vechi - Patrula de Reciclar

Granule Polipropilena (PP) reciclate – SUPERBON – Firma

Reciclare si Colectare Deseuri Electrocasnice Campanii

Reciclare electronice și electrocasnice din locuințe, magazine Aparatura electronică și electrocasnică nu funcționează o veșnicie. La un moment dat, elementele obosesc și, în foarte multe cazuri, repararea lor nu reprezintă o soluție Reciclare electrocasnice, electronice Bistrita. Valorificarea deseurilor electrocasnice, electronice. Pret electronice si electrocasnice vechi si uzate. Colectare deseuri electronice. Colectare deseuri electrocasnice. Reciclare deseuri electronice. Reciclare electronice. Colectare electrocasnice. Colectare aparate electrocasnice. Colectare electrocasnice vechi Reciclare deseuri Cluj - Diren Exim este o societate, cu sediul in Cluj-Napoca, functionand in urmatoarele domenii de activitate: colectarea selectiva, valorificarea, tocarea, macinarea, distrugere documente/arhiva si vanzarea deseurilor reciclabile sortate. Sortimente colectate si reciclate: Hartie. Maculatura,reviste, ziare, arhiva, carti etc Colectare Deseuri Electrice Si Electronice Tarnaveni - Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. - Ormatin Mur Materiale Recuperabile S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra

Frigidere, Aragazuri, Masini de spalat rufe, Hote, Incorporabile. Profita de promotii si comanda acum in rate fara dobanda. Credit online fara adeverinta pe Flanco.ro Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a prezentat, luni, Ghidul programului Rabla pentru electrocasnice - ediţia 2020, care în acest moment este lansat în dezbatere publică. Avem la dispoziţie 40 de milioane de lei şi românii pot achiziţiona până la finalul anului electrocasnice, cu voucherele primite în. 108 81 15. Femeie Fată Negru. 112 153 21. Morman Anvelope Cauciuc. 75 77 12. Coca Cola Coroana Dopuri. 109 131 16. Gunoi Reciclare. 59 94 14 Tipuri de reciclare. De regulă, tipurile de reciclare diferă în funcție de materialul sau produsul reciclat. De exemplu, în cazul articolelor electrocasnice, există: reciclare chimică - prin care se îndepărtează metalele prețioase, cum ar fi aurul și argintul din plăcile cu circuit imprimat

Reciclare, Centre reciclare. Valorificare deseuri. Firme colectare deseuri fier vechi. Colectare Selectiva. Colectare deseuri sticla. Centre reciclare materiale de constructii. Incinerare deseuri medicale. Centre reciclare plastic. Centre colectare metal, cupru, aluminiu. Centre colectare electrocasnice, electronice. Centru colectare peturi de. Astăzi vom vorbi despre cât este de important să colectăm aceste deșeuri electronice și să le trimitem către reciclare. Explozie puternică la Popești Leordeni. În București s-a deschis primul centru unde puteți aduce haine sau electrocasnice. Covasna, județul campion la reciclare. Uriașa afacere a gunoaielor din Portul Constanța De la SIGUREC, deseurile ajung sigur si rapid in fabricile de reciclare din Romania, unde prind o nouă viață. Afla cum poti recicla. Folosește soluția SIGUREC care ți se potrivește! Sigurec Prime. Drive-in de reciclare. Fă o plimbare de weekend la stațiile inteligente din parcările marilor magazine

Colectare deseuri electrice eColectare

Vă îndemn, dragi cetățeni, să fiți parte din rezolvarea problemei reciclării, să vă implicați activ și să aduceți la punctele de colectare toate acele Deșeuri Electrice, Electronice și Electrocasnice care nu vă mai sunt de folos., a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii Taxa de reciclare devine obligatorie si pentru electrice si electrocasnice. rorec Incepand cu 1 iulie, producatorii si importatorii de articole electrice si electronice introduc in pretul total al produselor o taxa pentru gestionarea deseurilor Activitatea de reciclare este in deplina concordanta cu legislatia europeana in vigoare. Ulterior operatiunilor de sortare manuala, deseurile de hartie si carton se baloteaza cu prese automate , rezultand materii prime pentru fabricile de profil. Oferim de asemenea servicii de distrugere securizata a documentelor confidentiale/arhiva cu. deseuri echipamente electronice si electrocasnice - colectare DEEE Brasov; Colectam orice tip de deseu electronic sau electrocasnic care functioneaza pe baterii sau cu alimentare la priza: frigidere, masini de spalat, televizoare, monitoare, unitati PC, laptopuri, impimante, radio-uri, telefoane, roboti de bucatarie, fiare de calcat etc

Colectare şi reciclare DEEE - First RecyclerReciclare DEEE

Serviciul de reciclări electronice, reciclare electrocasnice Timișoara este deosebit de important, deoarece dacă ajungem să le aruncăm devin o sursă periculoasă de poluare, prin componentele toxice pe care le conțin, și ne afectează sănătatea. Servicii Colectare si Reciclare Deșeuri Electrice Și Electronice Timișoar Teona Gherasim. Tramvaiul Reciclării din Iaşi. Deşeurile electrocasnice, transportate electric spre reciclare. Electricele şi electronicele poartă prescurtarea DEEE. DEEE au un grad ridicat de reciclare-reutilizare. Peste 30% din românii din mediul urban deţin electronice defecte. Peste 25% din români au becuri. Cele mai bune Reciclare deseuri în Craiova ; păreri ale clienților ☆, prețuri, ☎ date de contact, , ⌚ programul de lucru cu publicul al firmelor cu sediul în Craiova care sunt in categoria servicii de colectare şi reciclare a deşeurilo Reciclare hartie, carton, fier, lemn si mase plastice. 1. Informatii generale. La CAMI COMEXIM SRL, tratam cu seriozitate confidentialitatea datelor tale, indiferent daca esti vizitator, potential client, client, partener, membru al echipei sau un profesionist in cautarea unor oportunitati de cariera pe site-ul nostru Rabla pentru Electrocasnice. Produsele participante: masini de spalat, aparate frigorifice, aragaze si aparate de aer conditionat. Regulament Gestionarea deseurilor de echipamente electronice si electrocasnice. Echipamentele electronice si electrocasince (EEE-uri) sunt produsele care functioneaza pe baza de curenti electrici sau campuri electromagnetice si ce au fost proiectate pentru a fi utilizate la o tensiune mai mica sau egala cu 1.000 volti curent alternativ sau 1.500 volti.